Pikavippi 100 € – Mistä saat 100 euron pikavipin halvimmalla?

Pikavippi 100 on yksi yleisimmistä lainatuotteista, mitä suomalaiset hakevat. 100 euron pikavipillä rahoitetaan yleensä niitä kaikista arkisimpia ostoksia: ruokaa, kulutustavaraa ja muuta pientä ja kohtuullisen edullista. Joskus pikavippiä käytetään myös ei-niin-järkeviin käyttötarkoituksiin, kuten ravintolaillallisiin tai juhlimiseen.

Pikavippi 100 on helppo saada kuluttomasti

Täysin kuluton ja koroton pikavippi voi kuulostaa utopialta, mutta se on täyttä totta. Asiassa ei sinänsä ole mitään koiraa haudattuna: kuluton pikavippi on yleensä luotonantajien sisäänheittotuote, jolla koitetaan naarata asiakas sisään ja hakemaan lopulta myös korollista lainaa.

Kulutonta pikavippiä myöntävät esimerkiksi Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti. Ferratumin ja Vivuksen kuluttomat lainat ovat kertaluontoisia vippejä, mutta Suomilimiitin kulutonta ensilainaa saa vain, jos avaa useamman tuhannen euron luottotilin. Tällöin tältä tililtä tehty ensimmäinen nosto on kuluton ja koroton, jos sen maksaa 30-60 vuorokaudessa takaisin.

Kuluton pikavippi 100 taulukko
Easy Financen pikavippitaulukko kertoo, että kulutonta 100 euron pikavippiä voi saada useammasta paikasta.

Oletko jo käyttänyt kaikki kuluttomat pikavipit? Hae pikalainaa pitkällä maksuajalla

Jos olet jo käyttänyt kaikki ensilainatarjoukset, kannattaa hakea jotain pikavippiä joka myönnetään kertalainana, joustoluottotililtä tehtävän noston sijaan. Tällainen laina on esimerkiksi Lainaston Pikalaina, jolle saa kiinteän 12 kuukauden takaisinmaksuajan. Esimerkiksi 100 euron pikavipistä kuluja kertyy yhteensä 37,50 euroa koko vuoden ajalta, eli maksat takaisin 137,50 euroa.

Kuka voi hakea 100 euron pikavippiä?

Koska kyseessä on pieni lainasumma, sadan euron lainaa voi saada jo 18-vuotiaana. Fakta on kuitenkin, että yhä harvempi luotonantaja myöntää lainaa näin nuorelle asiakkaalle. Kyseessä on kuitenkin melko suuri riski – mitä nuorempi hakija on, sitä todennäköisemmin tällä ei ole mitään tuloja, joilla maksaa luottoa takaisin. Vaikka satasen vippi kuulostaa harmittomalta, tämä saattaa käynnistää kierteen eikä mikään pikavippiyhtiö halua olla se firma, jonka kohdalla korttitalo sortuu.

Voiko pikavippiä saada ilman luottotietoja?

Lyhyesti sanottuna ei voi. Käytännössä kaikki luotonantajat käyttävät Suomen Asiakastiedon tai muun toimijan tietokantaa maksuhäiriömerkinnöistä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen hakemuksen kohdalla hakijan maksuhäiriöstatus tarkastetaan tietokannasta automaattisesti, ja jos kone ilmoittaa maksuhäiriöstä, hakemus menee suoraan hylättyjen pinoon.

Miten pikavippiä voi hakea?

Pikavippi 100 hakeminen on helppoa, sillä hakemuksen voi nykyään täyttää helposti niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin. Helpointa pikavippihakemuksen täyttäminen lienee tietokoneella koska isolta ruudulta hakemuslomaketta on aina helpompi seurata, mutta tietokone ei ole aina saatavilla samalla tavalla kuin mobiililaite.

Toinen, mitä laitteen lisäksi tarvitset on verkkopankkitunnukset. Toki myös mobiilivarmenne käy. Näillä tunnuksilla varmennetaan henkilöllisyys niin tarkasti, kuin netin kautta voi – sähköinen syvä tunnistautuminen on myös lain puolesta vaatimus luoton myöntämiselle.

Pikavipin hakemisen tärkein kohta lienee hakemuksen täyttäminen. Hakemuksessa ei kannata valehdella, sillä tällaiset asiat huomataan usein jo automaattisessa esitarkastuksessa. Hakemuksen käsittelyssä hyödynnetään usein erilaisia tietokantoja, kuten Asiakastiedon tai VTJ:n rekistereitä. Jos kone ilmoittaa, että hakemuksessa on hämminkiä, on aina huomattavasti todennäköisempää että hakemuksesi hylätään kuin sellaisessa tilanteessa, missä hakemus on täytetty moitteettomasti ja rehellisesti.

 

Yhteenvetona:

  • Pikavippi 100 ikäraja on yleensä 18-20 vuotta
  • Pikavippiä voi hakea niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin
    • Tietokone helppokäyttöisempi
  • Pikavippiä hakiessa mukana tulee olla verkkopankkitunnukset, jolla todistetaan henkilöllisyys
  • Hyödynnä kuluttomat ja korottomat pikavipit ennen kuin haet muiden luottofirmojen lainoja
    • Jos olet jo käyttänyt ensilainatarjoukset, hae jotain kertalainamuotoista luottoa, älä joustoluottoa
    • Esim. Lainaston Pikalaina

 

Lähteet:

https://easyfinance.fi/pikavippi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *